Basından Haberler

  • ASAŞ İhracat Şampiyonları Arasına Girdi
    ASAŞ İhracat Şampiyonları Arasına Girdi
    ASAŞ, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen İhracatın Metalik Yıldızları Ödül Töreni’nde 4 ödüle birden layık görüldü.  Demir ve demir dışı metaller sektöründe Türkiye’nin en çok ihracat yapan üçüncü şirketi olan ASAŞ, ayrıca Alüminyum Çubuk Profiller kategorisinde 1’incilik, Alüminyum Yassı Ürünler ve Alüminyum İnşaat Malzemeleri kategorilerinde ise 2’lik ödülü aldı.  4 ödül ile ASAŞ, en fazla ödül alan firma oldu.
    Devamını Oku
  • ASAŞ Skypanel Ombrae ile Hem İç Hem Dış Mekânlarda Sıra Dışı Ortamlar Yaratabiliyor
    ASAŞ Skypanel Ombrae ile Hem İç Hem Dış Mekânlarda Sıra Dışı Ortamlar Yaratabiliyor
    ASAŞ’ın dünyanın en saygın tasarımcılarından Kanadalı Sanatçı Roderick Quin ile gerçekleştirdiği iş birliğinin ürünü olan Skypanel Ombrae, bir yandan dış cephede tasarım ve estetiği ön plana çıkarırken bir yandan da güneş ışığını kontrol ederek iç mekânlarda da sıra dışı ortamlar yaratıyor.
    Devamını Oku
  • RESF32 Skyfeel ile İç Mekânlarda Modern ve Aydınlık Görünüm
    RESF32 Skyfeel ile İç Mekânlarda Modern ve Aydınlık Görünüm
    Yalıtımlı Minimal Sürme Sistemi RESF32 Skyfeel, zemin altına gizlenerek çerçeveye sabitlenen detayları sayesinde alüminyum profilin görünümünü minimumda tutarken iç mekânlara modern ve aydınlık bir görünüm kazandırıyor.
    Devamını Oku
  • ASAŞ RST116 ile Takviyeli Profil Seçeneği Sunuyor
    ASAŞ RST116 ile Takviyeli Profil Seçeneği Sunuyor
    Kaldır sür mekanizma kullanılarak tasarlanmış olan RST116 yüksek performans değerleri sağlar, takviyeli profil ile yüksek kanat yapılabilirliğine imkân verir ve pervaz ve sineklik çözüm seçenekleri sunar.
    Devamını Oku
  • ASAŞ RWT 75 ile Tüm Binalarda Daha Güçlü Yalıtım, Daha Fazla Güvenlik
    ASAŞ RWT 75 ile Tüm Binalarda Daha Güçlü Yalıtım, Daha Fazla Güvenlik
    ASAŞ’ın PAS 24 Sertifikalı RWT 75 Kapı ve Pencere Sistemi, yüksek ısı yalıtımının yanı sıra hırsızlığa karşı dayanıklılık ve güvenlik performansıyla öne çıkıyor.
    Devamını Oku
  • Ulaşım Sektöründe ASAŞ Kalitesi / aluart
    Ulaşım Sektöründe ASAŞ Kalitesi / aluart
    ASAŞ, 20-27 Eylül 2018 tarihlerinde Almanya’nın Hannover şehrinde gerçekleşen IAA Ticari Araçlar Fuarı’na ve 4-5 Ekim’de İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Uluslararası Metrorail Forum’a katıldı.
    Devamını Oku
  • ASAŞ, Sektörün Kalbinin Attığı Aluminium 2018 Fuarında
    ASAŞ, Sektörün Kalbinin Attığı Aluminium 2018 Fuarında
    2018 yılına yurtiçi ve yurtdışında katıldığı fuarlarla hızlı bir giriş yapan ASAŞ; Almanya’nın Düsseldorf şehrinde, 9-11 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Aluminium 2018 Fuarında standıyla Avrupa’daki lider üreticilerden biri olduğunu bir kez daha gösterdi. “Hayatın Her Yerinde Sizinleyiz” sloganını taşıyan stantta, ASAŞ’ın farklı sektörler için sunduğu yenilikçi çözümleri ziyaretçilerden büyük beğeni topladı.
    Devamını Oku
  • ASAȘ, Standıyla ALUEXPO Fuarı’na Damgasını Vurdu / inşaat
    ASAȘ, Standıyla ALUEXPO Fuarı’na Damgasını Vurdu / inşaat
    Devamını Oku
  • ASAŞ Ailesi, Kök Hücre Projesiyle İki Kişiye Daha Umut Işığı Oldu /vinart
    ASAŞ Ailesi, Kök Hücre Projesiyle İki Kişiye Daha Umut Işığı Oldu /vinart
    ASAŞ’ın kurumsal sosyal projeleri kapsamında gelenekselleşen kan, trombosit ve kök hücre bağışı kampanyasıyla umut ışığı olmaya devam ediyor.
    Devamını Oku
  • ASAŞ’ın başına geçti
    ASAŞ’ın başına geçti
    Alüminyum profil, kompozit panel, alüminyum yassı mamul, PVC profil ve panjur üretim konusunda uzmanlaşan ve 2016 yılında İSO 500’de ilk 100’de 79’uncu sırada yer alan ASAŞ’ın yeni genel müdürü Derya Hatiboğlu oldu.
    Devamını Oku
  • Derya HATİPOĞLU ASAŞ Yeni Genel Müdürü Oldu
    Derya HATİPOĞLU ASAŞ Yeni Genel Müdürü Oldu
    Kurulduğu 1990 yılından bu yana sektöre yön veren yatırımlarıyla başarılı büyüme grafği ortaya koyan ve 2016 yılında İSO 500’de ilk 100’de 79. sırada yer alan ASAŞ’ın yeni Genel Müdürü Derya Hatiboğlu oldu.
    Devamını Oku
  • Derya HATİBOĞLU, ASAȘ’ın Yeni Genel Müdürü Oldu ./ aluart
    Derya HATİBOĞLU, ASAȘ’ın Yeni Genel Müdürü Oldu ./ aluart
    Kurulduğu 1990 yılından bu yana sektöre yön veren yatırımlarıyla başarılı büyüme grafiği ortaya koyan ve 2016 yılında İSO 500’de ilk 100’de 79. sırada yer alan ASAŞ’ın yeni Genel Müdürü Derya HATİBOĞLU oldu.
    Devamını Oku
  • ASAŞ, ihracatın metalik yıldızı oldu / inşaat
    ASAŞ, ihracatın metalik yıldızı oldu / inşaat
    ASAŞ, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından düzenlenen İhracatın Metalik Yıldızları Ödül Töreni’nde 2 ödül birden aldı.
    Devamını Oku
  • ASAŞ, İhracatın Metalik Yıldızı Oldu / aliminyum
    ASAŞ, İhracatın Metalik Yıldızı Oldu / aliminyum
    ASAŞ, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından düzenlenen İhracatın Metalik Yıldızları Ödül Töreni’nde 2 ödül birden aldı.
    Devamını Oku
  • Bir Varmıș, Bir Yokmuș… Çocuklar Çizmiș Heykel Olmuș / winart
    Bir Varmıș, Bir Yokmuș… Çocuklar Çizmiș Heykel Olmuș / winart
    ASAŞ; çocukların yeteneklerini geliştirmek, kendilerini keşfetmelerini sağlamak ve onların daha iyi bir geleceğe sahip olması için geliştirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.
    Devamını Oku
  • ASAŞ çocuklar için heykel yarışması düzenledi
    ASAŞ çocuklar için heykel yarışması düzenledi
    ASAŞ; çocukların yeteneklerini geliştirmek, kendilerini keşfetmelerini sağlamak ve onların daha iyi bir geleceğe sahip olması için geliştirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.
    Devamını Oku
  • Bir Varmış, Bir Yokmuş… Çocuklar Çizmiş Heykel Olmuş. / alüminyum
    Bir Varmış, Bir Yokmuş… Çocuklar Çizmiş Heykel Olmuş. / alüminyum
    ASAŞ; çocukların yeteneklerini geliştirmek, kendilerini keşfetmelerini sağlamak ve onların daha iyi bir geleceğe sahip olması için geliştirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.
    Devamını Oku
  • ASAŞ, Hayata Değer Katanlar Gecesinde Başarıyı Ödüllendirdi / Aluminyum Yapı
    ASAŞ, Hayata Değer Katanlar Gecesinde Başarıyı Ödüllendirdi / Aluminyum Yapı
    ASAŞ’ın, başarılı olan çalışmaları ödüllendirmek, geçmiş yılı değerlendirmek ve bir arada hoşça vakit geçirerek gelecek yıla daha güçlü bir başlangıç yapmak amacıyla düzenlediği “Hayata Değer Katanlar” Organizasyonu, Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de gerçekleştirildi. Etkinlik, ASAŞ Genel Müdürü Derya Hatiboğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Safa Bayar Yavuz’un açılış konuşmalarıyla başladı.
    Devamını Oku
  • "Geleceğe Yatırım Yapıyoruz" / ST Makina
    "Geleceğe Yatırım Yapıyoruz" / ST Makina
    ASAŞ; 2015 yılında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylı sektörünün ilk Ar-Ge Merkezi’ni kurmuş olmanın gururunu taşıyor.
    Devamını Oku
  • ASAŞ, Alüminyum İhracatının Yıldızı Olmaya Devam Ediyor
    ASAŞ, Alüminyum İhracatının Yıldızı Olmaya Devam Ediyor
    Akyazı, Sakarya bölgesinde yer alan son teknoloji ile donatılmış 5 üretim tesisi ve 2000’den fazla çalışanı, kurulduğu 1992 yılından beri istikrarlı büyüme trendi ile Türkiye’de iSO 500’de yer alan, aynı zamanda Avrupa’daki lider üreticilerden biri olan ASAŞ; İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından düzenlenen ve 2015 yılında en fazla ihracat yapan firmalarına verilen, İhracatın Metalik Yıldızları Ödül Töreni’nde “Alüminyum Çubuk ve Profiller” kategorisinde 1. lik ödülünü, “Alüminyum Sac & Levha ve Folyo” kategorisinde 2.lik ödülünü aldı.
    Devamını Oku
  • ASAŞ Kurduğu Basketbol OkulU ile Daha İyi Bir Gelecek için Çocukları Destekliyor / İnşaat&Yatırım
    ASAŞ Kurduğu Basketbol OkulU ile Daha İyi Bir Gelecek için Çocukları Destekliyor / İnşaat&Yatırım
    Kurumsal sosyal sorumluluk kapsamında “Çocuklar Geleceğimiz” mottosuyla basketbol okulunu kuran ASAŞ, geleceğin büyüklerinin ilerde daha başarılı bireyler olmaları için projeler geliştiriyor.
    Devamını Oku
  • Daha profesyonel bir yapıya geçiyoruz
    Daha profesyonel bir yapıya geçiyoruz
    Ticari hayatı 150 yıllık geçmişe sahip Yavuz Ailesi’nin şirketi olan Asaş Alüminyum’un 2016 yıl sonu itibarıyla 391,5 milyon dolarlık cirosu var. Şirket, 2018’de devreye girecek yeni yatırımlarıyla kapasitesini ikiye katlayacak. Asas Yönetim Kurulu Başkanı Safa Bayar Yavuz, “İSO 500’de 79’uncu sıradayız. Yeni yatırımların devreye girmesiyle 2021 hedefimiz ilk 25 şirket arasında yer almak” diye konuşuyor.
    Devamını Oku
  • ASAŞ Ailesi Kök Hücre Projesiyle İki Kişiye Daha Umut Işığı Oldu / Window Market
    ASAŞ Ailesi Kök Hücre Projesiyle İki Kişiye Daha Umut Işığı Oldu / Window Market
    ASAŞ’ın kurumsal sosyal projeleri kapsamında gelenekselleşen kan, trombosit ve kök hücre bağışı kampanyasıyla ilk kök hücre naklinin başarıyla gerçekleşmesi ile toplum sağlığına katkıda bulunabilmenin mutluluğunu yaşamıştı. 2. ve 3. kök hücre eşleşmesi haberlerinin alınması ile ASAŞ ailesi için iki kanser hastasının hayatına daha dokunabilme şansı doğdu.
    Devamını Oku
  • ASAŞ,Kurduğu Basketbol Okulu ile Daha İyi Bir Gelecek için Çocukları Destekliyor / Window Market
    ASAŞ,Kurduğu Basketbol Okulu ile Daha İyi Bir Gelecek için Çocukları Destekliyor / Window Market
    Kurumsal sosyal sorumluluk kapsamında “Çocuklar Geleceğimiz” mottosuyla basketbol okulunu kuran ASAŞ, geleceğin büyüklerinin ileride daha başarılı bireyler olmaları için projeler geliştiriyor.
    Devamını Oku
  • ASAŞ Ailesi Kök Hücre Projesiyle İki Kişiye Daha Umut Işığı Oldu / Aluminyum Yapı
    ASAŞ Ailesi Kök Hücre Projesiyle İki Kişiye Daha Umut Işığı Oldu / Aluminyum Yapı
    ASAŞ’ın kurumsal sosyal projeleri kapsamında gelenekselleşen kan, trombosit ve kök hücre bağışı kampanyasıyla ilk kök hücre naklinin başarıyla gerçekleşmesi ile toplum sağlığına katkıda bulunabilmenin mutluluğunu yaşamıştı. 2. ve 3. kök hücre eşleşmesi haberlerinin alınması ile ASAŞ ailesi için iki kanser hastasının hayatına daha dokunabilme şansı doğdu.
    Devamını Oku
  • ASAŞ,Kurduğu Basketbol Okulu İle DahA İyi Bir Gelecek İçin Çocukları Destekliyor / winart
    ASAŞ,Kurduğu Basketbol Okulu İle DahA İyi Bir Gelecek İçin Çocukları Destekliyor / winart
    Açılışı özellikle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yapılan ASAŞ Basketbol Okulunun kurulması için öneri ASAŞ çalışanlarından geldi.
    Devamını Oku
  • ASAŞ, Kurduğu Basketbol Okulu ilE Daha İyi Bir Gelecek için Çocukları Destekliyor / Aluminyum Yapı
    ASAŞ, Kurduğu Basketbol Okulu ilE Daha İyi Bir Gelecek için Çocukları Destekliyor / Aluminyum Yapı
    Kurumsal sosyal sorumluluk kapsamında “Çocuklar Geleceğimiz” mottosuyla basketbol okulunu kuran ASAŞ, geleceğin büyüklerinin ilerde daha başarılı bireyler olmaları için projeler geliştiriyor.
    Devamını Oku
  • ASAŞ,Standıyla ALUEXPO Fuarı’na Damgasını Vurdu / winworld
    ASAŞ,Standıyla ALUEXPO Fuarı’na Damgasını Vurdu / winworld
    5-7 Ekim tarihlerinde, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Aluexpo Fuarı’nda ASAŞ, sıradışı başarılı stand tasarımı ve alüminyum sektörüne getirdiği yenilikler ile bu sene de ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.
    Devamını Oku
  • ASAŞ, Standıyla Aluexpo Fuarına Damgasını Vurdu / windowmarket
    ASAŞ, Standıyla Aluexpo Fuarına Damgasını Vurdu / windowmarket
    5-7 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Aluexpo fuarında ASAŞ, sıradışı başarılı stand tasarımı ve alüminyum sektörüne getirdiği yenilikler ile bu sene de ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.
    Devamını Oku
  • ASAŞ, Standıyla ALUEXPO Fuarı’na Damgasını Vurdu / winart
    ASAŞ, Standıyla ALUEXPO Fuarı’na Damgasını Vurdu / winart
    5-7 Ekim tarihlerinde Istanbul Fuar Merkezi’nde gerçeklesen ALUEXPO Fuarı’nda ASAS, sıra dısı basarılı stant tasarımı ve alüminyum sektörüne getirdigi yenilikler ile bu sene de ziyaretçilerin büyük begenisini kazandı.
    Devamını Oku
  • Sektörde ilklerin öncüsü ASAŞ, istikrarlı büyüme trendiyle bu yıl ISO 500’de 79. sırada.
    Sektörde ilklerin öncüsü ASAŞ, istikrarlı büyüme trendiyle bu yıl ISO 500’de 79. sırada.
    ASAŞ; üretim alanındaki bilgi birikimini ve güçlü alt yapısını, bünyesindeki endüstriyel tasarımcı ve mimar kadrosuyla ürün geliştirme faaliyetleriyle zenginleştirerek yüksek kalitedeki ürünlerini kendi markalarıyla da pazara sunuyor.
    Devamını Oku
  • Nükleer Arastırma Merkezi (CERN) Türk Sirketi ASAS Tercih Etti / alurt
    Nükleer Arastırma Merkezi (CERN) Türk Sirketi ASAS Tercih Etti / alurt
    Geçtigimiz yıl Türkiye’nin bakanlık onaylı ilk Ar-Ge merkezini kuran ve haberlesme uyduları için eksenel oluklu alüminyum ısı boruları üreten ASAS Alüminyum, projeleriyle ilklerin öncüsü olmaya devam ediyor.
    Devamını Oku
  • Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) Türk Şirketi ASAŞ’ı Tercih Etti / inşaat
    Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) Türk Şirketi ASAŞ’ı Tercih Etti / inşaat
    Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin bakanlık onaylı ilk Ar-Ge merkezini kuran ve haberleşme uyduları için eksenel oluklu alüminyum ısı boruları üreten ASAŞ Alüminyum, projeleriyle ilklerin öncüsü olmaya devam ediyor.
    Devamını Oku
  • Nükleer Araştırma Merkezi (CERN)Türk Şirketi ASAŞ’ı Tercih Etti / windowmarket
    Nükleer Araştırma Merkezi (CERN)Türk Şirketi ASAŞ’ı Tercih Etti / windowmarket
    Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin bakanlık onaylı ilk Ar-Ge merkezini kuran ve haberleşme uyduları için eksenel oluklu alüminyum ısı boruları üreten ASAŞ Alüminyum, projeleriyle ilklerin öncüsü olmaya devam ediyor.
    Devamını Oku
  • Alüminyum Ekstrüzyon Profil Tasarım Prensipleri ve Ürün Tasarım İyileştirme Tavsiyeleri
    Alüminyum Ekstrüzyon Profil Tasarım Prensipleri ve Ürün Tasarım İyileştirme Tavsiyeleri
    Çağın metali olarak adlandırılan alüminyum çok geniş bir kullanım alanına sahiptir ve sahip olduğu teknik özelliklerden dolayı da tüketim miktarı sürekli artmaktadır.
    Devamını Oku
  • ASAŞ Proje Yönetim Sistemi en iyi Ar-Ge uygulamaları arasında / inşaat
    ASAŞ Proje Yönetim Sistemi en iyi Ar-Ge uygulamaları arasında / inşaat
    Ar-Ge merkezleri arasındaki etkileşimin arttırılması, iyi uygulamaların tüm Ar-Ge merkezlerinde yaygınlaştırılması ve gelecekte gerçekleştirilebilecek uygulama fırsatlarının değerlendirilmesi amacıyla Ar-Ge merkezleri İyi Uygulama Örnekleri Paylaşım Toplantısı
    Devamını Oku
  • ASAŞ Proje Yönetim Sistemi, En İyi Ar-Ge Uygulamaları Arasında
    ASAŞ Proje Yönetim Sistemi, En İyi Ar-Ge Uygulamaları Arasında
    16-17 Mayıs tarihlerinde Kahramanmaraş’ta düzenlenen 2. Ar-Ge Merkezleri İyi Uygulamalar Zirvesinde ASAŞ Alüminyum Proje Yönetim Sistemi, en iyi 5 uygulamadan biri seçildi.
    Devamını Oku
  • ASAŞ, 23 Nisanı Çocuklarla Birlikte Kutladı / Auart
    ASAŞ, 23 Nisanı Çocuklarla Birlikte Kutladı / Auart
    “Kalpler Hep Çocuk Kalmalı” sloganı ile yola çıkan ASAŞ; Sakarya Dostluk Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocuklar için Serdivan AVM’nin eğlence merkezini çocuklara tahsis ederek, Atatürk’ün onlara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarla birlikte kutladı.
    Devamını Oku
  • Yurt Dışı Stratejimizi 2017’de Daha Da Geliştireceğiz
    Yurt Dışı Stratejimizi 2017’de Daha Da Geliştireceğiz
    80’den Fazla Ülkeye İhracat Yapan Asaş Alüminyum, Satış Gelirlerinin Yarısını Da Bu İhracattan Elde Ediyor. Şirket, Globalde Hedeflerini, Pazarın Beklentisinin Ötesinde Yenilikçi Ürünler Geliştirerek, Hizmet Ettiği Sektörlerde Marka Değeri Yüksek, Global Arenada Girişimci, Çalışanları Tarafından En Beğenilen Ve Çalışan Memnuniyeti En Yüksek Olan Firma Olmak Olarak Belirlemiş Durumda...
    Devamını Oku
  • ASAŞ; İlk Yerli Haberleşme Uydusu Türksat 6A İçin Eksenel Oluklu Alüminyum Isı Borusu Tasarımı ve Üretimiyle Bir İlke Daha İmza Attı.
    ASAŞ; İlk Yerli Haberleşme Uydusu Türksat 6A İçin Eksenel Oluklu Alüminyum Isı Borusu Tasarımı ve Üretimiyle Bir İlke Daha İmza Attı.
    Akyazı, Sakarya bölgesinde yer alan son teknoloji ile donatılmış 5 üretim tesisi ile sektöründeki ilk ARGE Merkezi unvanını gururla taşıyan ASAŞ; uzay uygulamalarında kullanılacak olan ilk ekstrüzyon kalıbı ve profilinin üretim sürecine ev sahipliği yaparak yurtiçinde uzay uygulamaları için ısı borusu tasarlama ve üretme kabiliyeti ile bir ilke daha imza atmıştır.
    Devamını Oku
  • ASAŞ çalışanları Hayata Değer Katanlar Gecesi’nde buluştu / Window Market
    ASAŞ çalışanları Hayata Değer Katanlar Gecesi’nde buluştu / Window Market
    ASAŞ; ‘Hayata Değer Katanlar Organizasyonu’nu gerçekleştirdi. Bu yıl ikincisi düzenlenen gecede, “Yerinde ve Anında Kalite”, “Sağlık, Emniyet, Çevre” ve “ASAŞ’ın AS’ları” Proje Yarışması ödülleri verildi.
    Devamını Oku
  • ASAŞ Çalışanları ‘Hayata Değer Katanlar Gecesi’nde Buluştu / Aluart
    ASAŞ Çalışanları ‘Hayata Değer Katanlar Gecesi’nde Buluştu / Aluart
    ASAŞ; ‘Hayata Değer Katanlar Organizasyonu’nu gerçekleştirdi. Bu yıl ikincisi düzenlenen gecede, “Yerinde ve Anında Kalite”, “Sağlık, Emniyet, Çevre” ve “ASAŞ’ın AS’ları” Proje Yarışması ödülleri verildi.
    Devamını Oku
  • ASAŞ; Kan, Trombosit ve Kök Hücre Bağışlama Kampanyası ile Bir Hayata Umut Oldu / aluart
    ASAŞ; Kan, Trombosit ve Kök Hücre Bağışlama Kampanyası ile Bir Hayata Umut Oldu / aluart
    Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında 91. sırada yer alan ASAŞ; gönüllü, bilinçli, düzenli kan bağışçılarını arttırmak ve bağışların yaygınlaşmasına destek olmak amacıyla başlattığı “Kan, Trombosit ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası” kapsamında alınan örneklerden kök hücre eşleşmesinin gerçekleşmesiyle bir hastaya umut oldu.
    Devamını Oku
  • Dusseldorf Aluminium 2016 Fuarı’ndaki, “Sanat ve Endüstrinin Bulușması” Temalı Standıyla Büyük Beğeni Topladı
    Dusseldorf Aluminium 2016 Fuarı’ndaki, “Sanat ve Endüstrinin Bulușması” Temalı Standıyla Büyük Beğeni Topladı
    Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kurulușu arasında 91. sırada yer alan, Avrupa’daki lider üreticilerden biri olan ASAȘ; Dusseldorf’da 29 Kasım - 1 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlenen Aluminium 2016 Fuarı’nda sanat eserlerinin öne çıktığı standıyla büyük beğeni topladı.
    Devamını Oku
  • ASAȘ, Sürekli Gelișim ve Hayat Boyu Eğitim İçin ASAȘ Akademi’yi Kurdu
    ASAȘ, Sürekli Gelișim ve Hayat Boyu Eğitim İçin ASAȘ Akademi’yi Kurdu
    Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu arasında 91. sırada yer alan, Avrupa’daki lider üreticilerden biri olan ASAŞ; tüm çalışanları ve etkileşimde olduğu tüm paydaşları için mesleki ve bireysel gelişimi hedefleyen bir oluşumun temellerini attı. Sürekli gelişimi arayarak mükemmele yolculuk hedefiyle ve sürekli öğrenmenin toplumların gelişmesine sağladığı katkının bilinciyle ASAŞ, eğitim ve gelişime verdiği desteği ASAŞ AKADEMİ çatısı altında, daha da geliştirerek yürütme kararı aldı.
    Devamını Oku
  • ASAfi, Alüminyum Sektöründe Türkiye’nin ‹lk Ar-Ge Merkezi Olma Unvanını Gururla Taflımaya Devam Ediyor
    ASAfi, Alüminyum Sektöründe Türkiye’nin ‹lk Ar-Ge Merkezi Olma Unvanını Gururla Taflımaya Devam Ediyor
    ASAfi, kuruluflundan bugüne teknoloji odaklı büyümeye verdi¤i önemle Türkiye’de ‹SO 500’de ilk 100’de yer almakta ve sektöründe günümüzde Avrupa’daki lider üreticilerden biri konumunda bulunmaktadır.
    Devamını Oku
  • ASAŞ; Bilim, Sanat ve Sanayiyi Buluşturarak Büyüyor / aluart
    ASAŞ; Bilim, Sanat ve Sanayiyi Buluşturarak Büyüyor / aluart
    İstanbul Sanayi Odası’nın, her yıl Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşunu belirlediği İSO 500 listesi açıklandı. Kurulduğu günden bu yana istikrarlı büyümesini sürdüren ASAŞ, 17 yıldır yer aldığı İSO 500’de bu yıl 79. sıraya yükseldi. Bu başarının arkasında firmanın stratejisinde yer alan sürekli gelişim, yenilikçilik ve teknolojiye verdiği önem yatıyor.
    Devamını Oku
  • ASAŞ, DüsseldorF Aluminium 2016 Fuarındaki “Sanat Ve Endüstrinin Buluşması” Temalı Standıyla Büyük Beğeni Topladı
    ASAŞ, DüsseldorF Aluminium 2016 Fuarındaki “Sanat Ve Endüstrinin Buluşması” Temalı Standıyla Büyük Beğeni Topladı
    Üreterek hayatın her alanında insana dokunan ASAŞʼdan, hayata estetik ve işine sanat katan ASAŞ olma yolunda ilerliyoruz.
    Devamını Oku
  • ASAŞ, Düsseldorf AluminiuM 2016 Fuarı’ndaki “SANAT VE ENDÜSTRİNİN BULUŞMASI” Temalı Standıyla Büyük Beğeni Topladı / windowmarket
    ASAŞ, Düsseldorf AluminiuM 2016 Fuarı’ndaki “SANAT VE ENDÜSTRİNİN BULUŞMASI” Temalı Standıyla Büyük Beğeni Topladı / windowmarket
    Üreterek hayatın her alanında insana dokunan ASAŞ’dan, hayata estetik ve işine sanat katan ASAŞ olma yolunda ilerliyoruz.
    Devamını Oku
  • Asaş Alüminyum, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı Ar-Ge Merkezi Belgesi’ni aldı
    Asaş Alüminyum, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı Ar-Ge Merkezi Belgesi’ni aldı
    Kurulduğu 1992 yılından beri istikrarlı büyüme trendi yakalayan ve 2014 yılında İSO 500’de 124. sıraya yükselen Asaş, geleceği şekillendirmek hedefi ve ülke kalkınmasında inovasyonun öneminin bilinci ile sürdürdüğü çalışmalar sonucu, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı Ar-Ge Merkezi Belgesi’ni almaya hak kazandı.
    Devamını Oku
  • Asaş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı Ar-Ge merkezi begl esini aldı
    Asaş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı Ar-Ge merkezi begl esini aldı
    Kurulduğu 1992 yılından beri istikrarlı büyüme trendi yakalayan ve 2014 yılında İSO 500’de 124. sıraya yükselen Asaş, geleceği şekillendirmek hedefi ve ülke kalkınmasında inovasyonun öneminin bilinci ile sürdürdüğü çalışmalar sonucu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı Ar-Ge merkezi belgesini almaya hak kazandı.
    Devamını Oku
  • Alüminyum Sektöründe Türkiye’nin İlk AR-GE Merkezi
    Alüminyum Sektöründe Türkiye’nin İlk AR-GE Merkezi
    ASAŞ, kuruluşundan bugüne teknoloji odaklı büyümeye verdiği önemle Türkiye’de İSO 500’de ilk 100’de yer almakta ve sektöründe günümüzde Avrupa’daki lider üreticilerden biri konumunda bulunmaktadır.
    Devamını Oku
  • ASAŞ Alüminyum Ekstrüzyon ve Kompozit Panel Ar-Ge Müdürü Görkem Özçelik: “Geleceğe Yatırım Yapıyoruz” / ST Makina
    ASAŞ Alüminyum Ekstrüzyon ve Kompozit Panel Ar-Ge Müdürü Görkem Özçelik: “Geleceğe Yatırım Yapıyoruz” / ST Makina
    Bin metrekare alan üzerinde kurulu olan ASAŞ Ar-Ge Merkezi; konusunda uzman 80 personeli, gelişmiş yazılım, laboratuvar ve test sistemleri alt yapısı ile Alüminyum Ekstrüzyon, Alüminyum Kompozit Panel, Alüminyum Yassı Mamuller, PVC Profil ve Panjur’dan oluşan beş ana iş birimimize hizmet edecek şekilde yapılandırıldı
    Devamını Oku
  • ASAŞ, “Hayata Değer Katanlar” Gecesinde Başarıyı Ödüllendirdi
    ASAŞ, “Hayata Değer Katanlar” Gecesinde Başarıyı Ödüllendirdi
    ASAŞ’ın, başarılı olan çalışmaları ödüllendirmek, geçmiş yılı değerlendirmek ve bir arada hoşça vakit geçirerek gelecek yıla daha güçlü bir başlangıç yapmak amacıyla düzenlediği “Hayata Değer Katanlar” Organizasyonu, Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de gerçekleştirildi. Etkinlik, ASAŞ Genel Müdürü Derya Hatiboğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Safa Bayar Yavuz’un açılış konuşmalarıyla başladı.
    Devamını Oku
  • Asaş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı Ar-Ge merkezi belgesini aldı / İnşaat Yatırım
    Asaş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı Ar-Ge merkezi belgesini aldı / İnşaat Yatırım
    Kurulduğundan bu yana sürdürülebilir gelişime inanan ve yeniliklerle dolu AR-GE yolculuğunu bugüne dek sürdüren ASAŞ, 18.11.2015 tarihinde sektöründeki ilk Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı AR-GE Merkezi unvanını almaya hak kazanan firma olarak da Türk alüminyum sektöründeki öncü rolünü pekiştirmiş oldu.
    Devamını Oku
  • ASAŞ, Sürekli Gelişim ve Hayat Boyu Eğitim için ASAŞ Akademi’yi Kurdu / Aluart
    ASAŞ, Sürekli Gelişim ve Hayat Boyu Eğitim için ASAŞ Akademi’yi Kurdu / Aluart
    ASAŞ; tüm çalışanları ve etkileşimde olduğu tüm paydaşları için mesleki ve bireysel gelişimi hedefleyen bir oluşumun temellerini attı. Sürekli gelişimi arayarak mükemmele yolculuk hedefiyle ve sürekli öğrenmenin toplumların gelişmesine sağladığı katkının bilinciyle ASAŞ; eğitim ve gelişime verdiği desteği ASAŞ AKADEMİ çatısı altında, daha da geliştirerek yürütme kararı aldı.
    Devamını Oku
  • ASAŞ, Mat4Rail Projesi ile HORIZON 2020 Shift to Rail Programına Kabul Edilen İlk Türk Firması
    ASAŞ, Mat4Rail Projesi ile HORIZON 2020 Shift to Rail Programına Kabul Edilen İlk Türk Firması
    Geçtiğimiz aylarda ASAŞ’ın da dahil olduğu HORIZON 2020 (AB Projeleri Çerçeve Programı) Shift to Rail programı kapsamında yer alan Mat4Rail projesi kick off toplantısı 4-5 Ekim tarihlerinde San Sebastian/İspanya’da yapıldı.
    Devamını Oku
  • Hedefimiz İlk 25’e Girmek.
    Hedefimiz İlk 25’e Girmek.
    Asas Alüminyum, sektörün önde gelen şirketlerinden biri… Yavuz Ailesi’nin 6’ncı kuşağından, 3 kuzen tarafından kuruldu.
    Devamını Oku
  • ASAŞ, “Hayata Değer Katanlar” Gecesinde Başarıyı Ödüllendirdi /aluart
    ASAŞ, “Hayata Değer Katanlar” Gecesinde Başarıyı Ödüllendirdi /aluart
    ASAŞ’ın, başarılı olan çalışmaları ödüllendirmek, geçmiş yılı değerlendirmek ve bir arada hoşça vakit geçirerek gelecek yıla daha güçlü bir başlangıç yapmak amacıyla düzenlediği “Hayata Değer Katanlar” Organizasyonu, Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de gerçekleştirildi. Etkinlik, ASAŞ Genel Müdürü Derya HATİBOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyesi Safa Bayar YAVUZ’un açılış konuşmalarıyla başladı
    Devamını Oku
  • ASAŞ’TA HATİBOĞLU DÖNEMİ
    ASAŞ’TA HATİBOĞLU DÖNEMİ
    Alüminyum ve PVC sektörlerinin en önemli markalarından olan ASAŞ’ın yeni genel müdürü Derya Hatiboğlu oldu
    Devamını Oku
  • Asaş, 19 Mayıs Etkinlikleri İle Çalışanlarının Çocuklarını Sevindirmeye Devam Ediyor.
    Asaş, 19 Mayıs Etkinlikleri İle Çalışanlarının Çocuklarını Sevindirmeye Devam Ediyor.
    Akyazı, Sakarya bölgesinde yer alan son teknolojiyle donatılmış 5 üretim tesisi ve 2000’den fazla çalışanı, kurulduğu 1992 yılından beri istikrarlı büyüme trendi ile Türkiye’de İSO 500’de yer alan, aynı zamanda Avrupa’daki lider üreticilerden biri olan ASAŞ, 19 Mayıs 2016 tarihinde yaptığı etkinliklerle ASAŞ çalışanlarının çocuklarını sevindirmeye devam ediyor
    Devamını Oku
  • ASAŞ, Aldığı Ödüller İle Sektöründe Öncü Olmaya Devam Ediyor.
    ASAŞ, Aldığı Ödüller İle Sektöründe Öncü Olmaya Devam Ediyor.
    Akyazı, Sakarya bölgesinde yer alan son teknoloji ile donatılmış 5 üretim tesisi ve 2000’den fazla çalışanı, kurulduğu 1992 yılından beri istikrarlı büyüme trendi ile Türkiye’de ISO 500’de yer alan, aynı zamanda Avrupa’daki lider üreticilerden biri olan ASAŞ; Bilim ve Sanayi Bakanlığı tarafından düzenlenen “Verimlilik Proje Ödülleri” kapsamında “Büyük Ölçekli İşletmelerde Sürdürülebilir Üretim” kategorisinde ödül almaya hak kazandı.
    Devamını Oku
  • Asaş; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Onaylı Ar-Ge Merkezi Belgesi’ni Aldı / Aluart
    Asaş; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Onaylı Ar-Ge Merkezi Belgesi’ni Aldı / Aluart
    Kurulduğundan bu yana sürdürülebilir gelişime inanan ve yeniliklerle dolu AR-GE yolculuğunu bugüne dek sürdüren ASAŞ, 18.11.2015 tarihinde sektöründeki ilk Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı AR-GE Merkezi unvanını almaya hak kazanan firma olarak da Türk alüminyum sektöründeki öncü rolünü pekiştirmiş oldu.
    Devamını Oku